Amethist

Deze armband gekregen van een yogie maatje. Kernwoorden die bij amethist steen 💎 passen zijn zuiverheid, helderheid, rust en inzicht. Helpt tegen slapeloosheid en migraine. Daarnaast heeft de Amethist ook een hoop fysieke werkingen. O.a. een positieve invloed op de hersenen en zenuwstelsel.

Zou mooi zijn als de steen zou helpen tegen migraine en slapeloosheid. Voor mij hielp het in ieder geval om een mindful fotoshoot ermee te maken. Om de Amethist armband voor een Outdoor Yoga fotoshoot te gebruiken was al heel rustgevend en gaf helderheid 💎. Wat natuurlijk ook weer een positieve invloed heeft op het zenuwstelsel waardoor je weer beter slaapt.

De Amethist is 1 van de stenen die oplaad bij volle maan 🌕. Of het zo is ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat Outdoor Yoga ook weer in de avond start. Soms ook bij volle maan. En dat Outdoor Yoga in de avond op 1 van de mooiste plekken in Nederland weer een hele andere ervaring is.

Met Outdoor Yoga werken we aan kracht, stabiliteit, souplesse en ontspanning. Het leuke van Outdoor Yoga is dat we ook kleine stukjes sjoggen waardoor we ervaren het verschil tussen inspannen en ontspannen. Kortom een heerlijke afwisselende les 🧘‍♀️🙏.

De avond start bij landgoed de Westerbouwing om 19.30 op dinsdagavond.

Meer informatie op onze website. http://www.outdooryoga.nu! Welkom voor een proefles 🙏

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: