Dankbaar!

Soms ontvang je mooie complimenten waar je even stil van bent. Iets wat klopt. Wat je graag wilt zijn en wilt uitstralen.

De reden waarom ik ben begonnen met het geven van lessen buiten yoga. Wat ik zelf zo lastig vind om te omschrijven. Wat iemand anders dan zo goed kan omschrijven. Dit compliment waar ik zo trots op ben wil ik jullie natuurlijk niet onthouden.

Lees hieronder de enthousiaste ervaring van een collega van de KLM, met wie ik een vlucht had. Vanwege Corona was het niet toegestaan om het hotel uit te gaan en dus nam ik ze mee in mijn passie voor outdoor yoga.

Buiten yoga Marijke van Heusden
Outdoor yoga met collega’s van KLM in Kaapstad. Met op de achtergrond de Tafelberg.

Tijdens ons verblijf in Kaapstad, Zuid Afrika, had onze bemanning het genoegen een outdoor yoga-les te mogen ontvangen van Marijke. Dat was echt fantastisch!

Door de stap voor stap opbouw en de op de groep afstemde variatie aan oefeningen, heb ik opnieuw ontdekt hoe krachtig yoga kan zijn. Na een uurtje op de mat voelde ik me stukken beter, lichamelijk maar ook met/in mezelf.

Het is Marijke van Heusden gelukt om yoga, meditatie en de levensstijl die erbij hoort toegankelijk, leuk en effectief over te brengen, door op een speelse manier te oefenen, te ontdekken, te spelen en te ontspannen. We kregen een heerlijke introductie in hoe je onbeperkt aan je lichaam en geest kunt werken via de outdoor yoga.

Namaste 🙏🏼 en heel veel liefde,

Chrissie van Haeringen

Eén opmerking over 'Dankbaar!'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: